Advies

Van inspiratie naar ontwerp, van ontwerp naar jouw nieuwe thuis

Meer dan meubels alleen

Bij Thuis Interieur & Design vind je topmerken van Nederlandse bodem en unieke designspecials uit bijvoorbeeld Zwitserland en België. Maar ook gordijnen, vloerbedekking en andere sfeermakers. Onze grootste toegevoegde waarde? Die zit hem in het advies. Bij ons staat een goed advies gelijk aan een eerlijk advies.

  • Wat past bij jouw stijl en smaak?
  • Welke indeling is het meest geschikt voor je woning?
  • Welke meubels staan het best bij wat je nu al in huis hebt?
  • Welke combinaties van kleuren, materialen, meubelen en stoffering zijn mogelijk?

Ons team

Een team van professionals met verschillende specialiteiten

Advies nodig?

Op basis van jouw situatie en wensen maken we graag een interieuradvies op maat. In een persoonlijk gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden.

Onze projecten

Meer dan alleen meubels

Jezelf thuis voelen. Dat is waar we voor gaan bij Thuis Interieur & Design. In jouw interieur én in onze winkel. We adviseren je graag in onze ruim 500 m² tellende showroom.

Eric van ’t Wout

In het bedrijf van Van Oort Interieurs, onder de inspirerende vleugels van Peter Jaegers, leerde Eric het vak. Maar ook het gevoel van oprechte, pure klantgerichtheid. Dat gevoel blaast hij nu zelf leven in als ondernemer, adviseur en boegbeeld voor het Thuis-team.

Maaike Geurtjens

Maaike neemt net als Eric veel ervaring mee uit haar tijd bij Van Oort Interieurs. Ze geeft kleur aan je interieur, heeft verstand van materialen en maakt de mooiste combinaties. Een totaalplaatje dat klopt: daar worden niet alleen onze klanten blij van, maar Maaike zelf ook.

Oscar Roos

Met enthousiasme en bevlogenheid ontwerpt Oscar je persoonlijke interieur. Hij creëert de balans tussen esthetisch verantwoord, praktisch en comfortabel en gelooft erin dat alle mooie producten zichzelf verkopen, zolang ze maar goed geadviseerd worden.

Serena van Langeveld

Serena ademt het Thuis-gevoel en straalt dat aan alle kanten uit. Online, telefonisch of ‘live’ in de winkel staat ze voor je klaar. Toegewijd, meedenkend en enthousiast. Zo voel je je als klant niet alleen goed geholpen, maar ook echt thuis.