Search
Close this search box.

Gigi en Hidde voor buiten

De bekende fauteuils Gigi en Hidde zijn er nu ook in een outdoor uitvoering. Ook deze fauteuils komen van de hand van ontwerper Gerard van den Berg. Een hangmat-constructie zorgt voor een heerlijk zitcomfort en deze Outdoor fauteuils hebben een makkelijk uitneembaar kussen zodat deze dagelijks naar binnen kan indien gewenst.

Mocht de Outdoor fauteuil toch een keer een regenbuitje meepakken dan is het kussens binnen afzienbare tijd weer droog. Het kussen is namelijk bekleed met een speciale outdoor-stof die waterdoorlatend is en tevens is behandeld met een schimmelwerende coating. Bij het schuim gebruik gemaakt van dry-feel foam. Door de open-cel structuur loopt het water door het schuim heen. Het frame is behandeld met een speciale outdoor coating. Hierdoor kunnen de Outdoor fauteuils goed tegen het hollandse wisselvallige weer

De Hidde Outdoor en Gigi outdoor zijn leverbaar in 7 stofuitvoeringen: Paringa Black, Paringa Rust, Hemp Cinnamon, Hemp Tarragon, Hemp Cumin, Bancho en Urunga Stripes.
 De kleur van het onderstel is black-grey en de levertijd is  ± 4 weken.

Tevens is er een leuk bijpassend tafeltje leverbaar : Koos

 

Meer dan alleen meubels

Jezelf thuis voelen. Dat is waar we voor gaan bij Thuis Interieur & Design. In jouw interieur én in onze winkel. We adviseren je graag in onze ruim 500 m² tellende showroom.